Catering & Take Away

Tag med en del av slottet till kontoret eller hem.

Trerätters helgmiddag för avhämtning

Fredagsmenyn (9 april – 18 juni)
Förrätt


Lammrostbiff med pepparrotsgrädde, örtslungad krispig potatis och småbladssallad

Varmrätt


Mälargös med sparris, ärtor, silverlök, vitvinsås och pommes duchess
Dessert


Puffad quinoa i vitchoklad med jordgubbsmousse, chokladkräm, rabarber och rostad pistage

. . . . . . .

Lördagsmenyn (10 april – 19 juni)
Förrätt


Varmrökt lax med knaprigt tunnbröd, vispad smetana, rödlök, friséesallad, citron och gurka

Varmrätt


Oxfilé med fänkål, gula morötter, sockerärtor samt potatis slungad med ramslökskapris, citron och örter
Dessert


Apelsinmousse med havreflarn, apelsinkräm och apelsinsallad

. . . . . . .

Boka antal portioner inför fredagen alternativt lördagen på 016-428400 senast onsdagen samma vecka kl 14.
Avhämtning av fredagsmenyn sker fredagar kl 17-18.
Avhämtning av lördagsmenyn sker lördagar kl 16-18.
Förbetalas med swish. Maten är normalt kall när ni hämtar den. Ni behöver själva värma varmrätten innan förtäring.

Take-away pris för trerätters middag: 395 kr ink moms/person

Observera att för take-away/catering kommer vi tyvärr inte att kunna tillgodose olika allergier.