Tag med en del av slottet till kontoret eller hem.
Trerätters helgmiddag för avhämtning
Observera: På grund av hög orderingång i slottsrestaurangen har vi tills vidare gjort uppehåll med vår cateringverksamhet.
. . . . . . .
Fredagsmenyn (10/9 – 12/11)
Förrätt Rökt vildsvin med granskottsmarinerade grönsaker, blåbärgelé och grillad örtfocaccia Varmrätt Halstrad Mälargös med gula kantareller, sotad lök, bakad persiljerot samt potatis- och gulbetsstomp | Dessert Mille feuille med körsbär, vaniljcrème, rostad mandel och körsbärscoulis |
. . . . . . .
Lördagsmenyn (11/9 – 13/11)
Förrätt Carpaccio på kammussla med citrusemulsion, variation av betor, purjolöksaska och örtskum Varmrätt Bakad Picanha med oxragu, skogssvamp, syrad lök och örtstekt potatis | Dessert Pärontarte med vispad mintchokladpannacotta |
Boka antal portioner inför fredagen alternativt lördagen på 016-428400 senast onsdagen samma vecka kl 14.
Avhämtning av fredagsmenyn sker fredagar kl 17-18.
Avhämtning av lördagsmenyn sker lördagar kl 16-18.
Förbetalas med swish. Maten är normalt kall när ni hämtar den. Ni behöver själva värma varmrätten innan förtäring.