Catering & Take Away

Tag med en del av slottet till kontoret eller hem.

Trerätters helgmiddag för avhämtning

Fredagsmenyn (1 januari – 2 april)
Förrätt

Älgcarpaccio med picklad svamp, lingon, västerbottenost och granskottsolja

Varmrätt

Halstrad Mälargös med bakad gulbeta, kapris, potatispuré samt brynt smör med citron
Dessert

Chokladpastej med hallonkräm, saltrostade mandlar och nötter samt marinerade hallon

. . . . . . .

Lördagsmenyn (2 januari – 3 april)
Förrätt

Soja & mirinmarinerad lax med chilirostad edamame, små bladssallad i yuzuvinägrett

Varmrätt

Helstekt oxfilé med vitlök- och honungsrostad spetskål, tryffelsky och rotfruktsstomp
Dessert

Vit choklad- och mascarponemousse med inkokt päron och rostad vit choklad

. . . . . . .

Boka antal portioner inför fredagen alternativt lördagen på 016-428400 senast onsdagen samma vecka kl 14.
Avhämtning av fredagsmenyn sker fredagar kl 17-18.
Avhämtning av lördagsmenyn sker lördagar kl 16-18.
Förbetalas med swish. Maten är kall när ni hämtar den. Ni behöver själva värma maten innan förtäring.

Take-away pris för trerätters middag: 395 kr ink moms/person

Både fredags- och lördagsmenyerna är glutenfria. Observera att för take-away/catering kommer vi tyvärr inte att kunna tillgodose olika allergier.