Catering & Take Away

Tag med en del av slottet till kontoret eller hem.

Trerätters helgmiddag för avhämtning

Observera: På grund av hög orderingång i slottsrestaurangen har vi tills vidare gjort uppehåll med vår cateringverksamhet.

. . . . . . .

Fredagsmenyn (10/9 – 12/11)
Förrätt
Rökt vildsvin med granskottsmarinerade grönsaker, blåbärgelé och grillad örtfocaccia

Varmrätt
Halstrad Mälargös med gula kantareller, sotad lök, bakad persiljerot samt potatis- och gulbetsstomp
Dessert
Mille feuille med körsbär, vaniljcrème, rostad mandel och körsbärscoulis

. . . . . . .

Lördagsmenyn (11/9 – 13/11)
Förrätt
Carpaccio på kammussla med citrusemulsion, variation av betor, purjolöksaska och örtskum

Varmrätt
Bakad Picanha med oxragu, skogssvamp, syrad lök och örtstekt potatis
Dessert
Pärontarte med vispad mintchokladpannacotta

Boka antal portioner inför fredagen alternativt lördagen på 016-428400 senast onsdagen samma vecka kl 14.
Avhämtning av fredagsmenyn sker fredagar kl 17-18.
Avhämtning av lördagsmenyn sker lördagar kl 16-18.
Förbetalas med swish. Maten är normalt kall när ni hämtar den. Ni behöver själva värma varmrätten innan förtäring.

Observera att för take-away/catering kommer vi tyvärr inte att kunna tillgodose olika allergier.