Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1987 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Konferenslunch

Bordsserverade luncher i vacker miljö

Konferens Meny 2023

Till lunchen serveras en grönsallad med dressing, slottsbakat bröd samt kaffe och kaka

Vecka:  1, 6, 11, 16, 21

Måndag: Vegetarisk paj med sallad
Tisdag: Halstrad lax med spenatsås och potatispuré
Onsdag: Dillkött med kokt potatis och pressgurka
Torsdag: Torsk hot pot med rött ris
Fredag: Kyckling Kiev med klyftpotatis, sauterade ärtor och kycklingsky

Vecka:  2, 7, 12, 17, 22

Måndag: Dhaal på linser med kryddris
Tisdag: Fishcakes med citronsmörsås, örtstompad potatis
Onsdag: Mexikansk chiligryta med ris
Torsdag: Gräddig fiskgryta med dill och citrus, kokt potatis
Fredag: Kalvschnitzel med gröna ärtor, bearnaisesmör, rödvinssås och stekt potatis

Vid vissa tillfällen och för gruppbokningar kan vi även öppna upp för kvällens meny dagtid.

 

 

 

Vecka:  3, 8, 13, 18, 23

Måndag: Aubergine, spenat och paneer indisk gryta med ris
Tisdag: Torsk med brynt smör, pepparrot, räkor och örtstomp
Onsdag: Fläskgryta med dijon och dragon serveras med rostad potatis
Torsdag: Marockansk fiskgryta med bulgur
Fredag: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Vecka: 4, 9, 14, 19, 24

Måndag: Vegetarisk risotto med rostade grönsaker
Tisdag: Öjebybakad sej med grillad citron och potatipuré
Onsdag: Kyckling tikka masala med ris och naanbröd
Torsdag: Bouillabaisse med kokt potatis
Fredag: Wallenbergare med klassiska tillbehör

Vecka: 5, 10, 15, 20, 25

Måndag: Bön- & rotfruktsbiffar med yoghurtdressing och bulgur
Tisdag: Panerad rödspätta med remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag: Pulled beef gryta med creamed corn och krispig potatis
Torsdag: Thailändsk fiskgryta med grönsaksris
Fredag: Helstekt kotlettrad med äppelgräddsås, rostad potatis och pressgurka

 

 

Nästan allt som vi serverar har vi tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.

 

 

 

Bordsservering av all mat och dryck förutom kaffet och godbitarna, som vi dukar upp på buffé.

Vegetariskt varmrätt:
Varmrätten kan du enkelt byta ut mot en vegetarisk rätt, men måste då förbokas. Glöm inte att meddela eventuella allergier i förväg.

Pris konferenslunch:
228 kr exklusive moms per person.
255 kr ink moms per person för både privat- och affärsluncher (moms 12%).
285 kr ink moms per person för konferenser (moms 25%).

I priset ingår:
Varmrätt, sallad, slottsbakat bröd, smör, vatten/lättöl, kaffe och godsak/chokladtryffel till kaffet.

Förboka lunch i god tid på telefon 016-428400.
Vi kan endast garantera lunch för förbokade gäster.

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text