Kött, fisk eller vegetariskt?

Slottets säsongsanpassade à la carte meny

Om du har bokat logi med frukost och samtidigt önskar äta middag i restaurangen är det viktigt att boka bord i samband med din rumsbokning. Observera att a la carte endast erbjuds måndag till och med fredag. Lördagar erbjuder vi normalt inte a la carte (men det finns ett fåtal undantag) utan då är det en bestämd tre- eller fyrarätters middagsmeny (pris tre rätter 655 kr, pris fyra rätter 695 kr) alternativt en fyrarätters middagsbuffé beroende på vilken lördag det gäller.

Vid vissa tillfällen kan restaurangen bli fullbokad. För dig som har bokat ett paket där middag ingår gör vi automatiskt en bordsbokning för din räkning. För paketgäster är det en speciell meny som gäller beroende på paket.

Även gäster som inte övernattar är välkomna att boka bord i restaurangen. Bord bokas på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss. Restaurangen är stängd söndagar.

 

September t.o.m. december (vissa kvällar endast julbord)

Förrätter

Lax
Laxtartar med örtkräm, hemgjorda potatischips, forellrom, rädisa och smörgåskrasse
169 kr

Bresaola
Bresaola med balsamicokräm, pecorino och örtsallad
189 kr

Svamp
Brynt svampsoppa med rostad pumpernickel, syrad vitkål, pumpakräm och vattenkrasse
149 kr

Varmrätter

Mälargös
Halstrad Mälargös med smörad svartrot, kantareller, rostad blomkålssås och dillpotatisstomp
305 kr

Kalv
Örtbakad kalvrostbiff med höstprimörer, rostad savoykål, pepparsås och hasselbackspotatis
325 kr

Vegetarisk
Tomatrisotto med bakad blomkål, primörer och pecorino
245 kr

Desserter

Vanilj
Vispad vaniljpannacotta med dulce de leche, krossade drömmar och höstbär
125 kr

Äpple
Smulpaj på äpple med vaniljsås
125 kr

Körsbär
Variation på körsbär, choklad och mandel
135 kr

Bord bokas på tel 016 – 42 84 00

Vänligen uppge allergier vid bokningen.

Vänligen uppge allergier vid bokningen.