Kött, fisk eller vegetariskt?

Slottets säsongsanpassade à la carte meny

Om du har bokat logi med frukost och samtidigt önskar äta middag i restaurangen är det viktigt att boka bord i samband med din rumsbokning. Observera att a la carte endast erbjuds måndag till och med fredag. Lördagar erbjuder vi normalt inte a la carte (men det finns ett fåtal undantag) utan då är det en bestämd tre- eller fyrarätters middagsmeny alternativt en fyrarätters middagsbuffé beroende på vilken lördag det gäller.

Vid vissa tillfällen kan restaurangen bli fullbokad. För dig som har bokat ett paket där middag ingår gör vi automatiskt en bordsbokning för din räkning. För paketgäster är det en speciell meny som gäller beroende på paket.

Även gäster som inte övernattar är välkomna att boka bord i restaurangen. Bord bokas på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss. Restaurangen är stängd söndagar.

 

September t.o.m. december (vissa kvällar endast julbord)

Förrätter

Kammussla
Eldad kammussla med ostronkräm, vitlökskrutong och ört- & citrusvinägrette
169 kr

Hjort
Hjort tataki med saltrostad pumpafrö, rödbetskräm och friterad persilja
189 kr

Rotselleri
Bakad rotselleri med krispigt bovete och yoghurtdressad sallad
149 kr

Varmrätter

Mälargös
Mälargös med syrad fänkålssallad, salta valnötter, vitvinssås och jordärtskockspuré
305 kr

Rocklunda
Rocklundagrisens hemlighet med morotspuré, äppelreduktion och matvetesallad
325 kr

Vegetarisk
Svampbiff med rökt mandel serveras med morotspuré, fänkålssallad och matvetesallad
245 kr

Desserter

Vanilj
Vaniljfärskost med varma hjortron och kardemummasmulor
125 kr

Äpple
Vinteräpple på slottets vis – Äppelmousse, äppelkompott & havrecrunch
125 kr

Citrus
Promenad i citruslunden – Citronbakelse, citronsås, mazarin
125 kr

Bord bokas på tel 016 – 42 84 00

Vänligen uppge allergier vid bokningen.

Vänligen uppge allergier vid bokningen.