Kött, fisk eller vegetariskt?

Slottets säsongsanpassade à la carte meny

Om du har bokat logi med frukost och samtidigt önskar äta middag i restaurangen är det viktigt att boka bord i samband med din rumsbokning. Observera att a la carte fram till och med mitten av juni endast erbjuds fredagar och lördagar samt de vardagar som vi öppnar upp när vi samtidigt har grupper inbokade.

Vid vissa tillfällen kan således restaurangen antingen vara stängd eller vara fullbokad. För dig som har bokat ett paket där middag ingår gör vi automatiskt en bordsbokning för din räkning. För paketgäster är det en speciell meny som gäller beroende på paket.

Även gäster som inte övernattar är välkomna att boka bord i restaurangen. Bord bokas på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss. Restaurangen är stängd söndagar.

April t.o.m. 18 juni

Förrätter

Ren
Rensteksröra på krispig Sundbyholmslimpa med västerbottenost och lingon
169 kr

Hummer
Hummersoppa med syrliga skaldjur, rostade pumpafrön och krasse
189 kr

Vegetarisk
Dagens vegetariska soppa serveras med grönsaker i olika texturer
149 kr

Varmrätter

Mälargös
Halstrad Mälargös med primörer, dragon- & citrussås och saltbakad potatis
315 kr

Oxfilé
Oxfilé med rostade primörer, rödvinssås och vitlöksdoftande potatispuré
329 kr

Vegetarisk
Zucchinicannelloni med konfiterad tomat och lökringar
245 kr

Desserter

Vanilj
Vaniljfärskost med varma hjortron och kardemummasmulor
125 kr

Choklad
Chokladmousse med brownie och svartvinbärstryffel
125 kr

Hallon
Yoghurtpannacotta med variation på hallon
125 kr

Bord bokas på tel 016 – 42 84 00

Vänligen uppge allergier vid bokningen.

Vänligen uppge allergier vid bokningen.