Kött, fisk eller vegetariskt?

Slottets säsongsanpassade à la carte meny

Om du har bokat logi med frukost och samtidigt önskar äta middag i restaurangen är det viktigt att boka bord i samband med din rumsbokning. Vid vissa tillfällen kan restaurangen bli fullbokad. För dig som har bokat ett paket där middag ingår gör vi automatiskt en bordsbokning för din räkning. För paketgäster är det en speciell meny som gäller beroende på paket.

Även gäster som inte övernattar är välkomna att boka bord i restaurangen. Bord bokas på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss.

Januari till mars 2019
Förrätter

Kammussla
Halstrad kammussla med morotspuré, krispigt fläsk och krasse
179 kr

Anka
Rökt ankbröst med blodapelsin, saltrostad pistage och krispig grönkål
189 kr

Vegetarisk
Rostad persiljerotssoppa med konfiterad purjolök, mandelpotatischips och hasselnöt
149 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.

Varmrätter

Gös
Mälargös med gräslökssås, glaserad rödbeta, grillad endive och råstekt mandelpotatis
305 kr

Biff
Helbakad biffrad med portvinssås, saltbakad schalottenlök och rotfruktsgratäng
325 kr

Vegetarisk
Kidneybönskrokett med primörsallad och ljummen örtvinägrette
235 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.

 

 

Desserter

Citron
Dekonstruerad citronmarängpaj
125 kr

Äpple
Hyllning till svenska äpplen
125 kr

Hjortron
Mandelkorg med vaniljglass och hjortron
125 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.


För barnen

Spagetti och köttfärssås
85 kr
Innehåller gluten, men kan även beställas glutenfritt

Pannkakor med vispgrädde och sylt
85 kr
Innehåller laktos, mjölkprotein, gluten och ägg


Bord bokas på tel 016 – 42 84 00

Vänligen uppge allergier vid bokningen.