Kött, fisk eller vegetariskt?

Slottets säsongsanpassade à la carte meny

Om du har bokat logi med frukost och samtidigt önskar äta middag i restaurangen är det viktigt att boka bord i samband med din rumsbokning. Vid vissa tillfällen kan restaurangen bli fullbokad. För dig som har bokat ett paket där middag ingår gör vi automatiskt en bordsbokning för din räkning. För paketgäster är det en speciell meny som gäller beroende på paket.

Även gäster som inte övernattar är välkomna att boka bord i restaurangen. Bord bokas på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss.

13 augusti – 22 november
Förrätter

Kräftbisque med skaldjurstimbal och gurk- & dillsalsa
195 kr

Sotad bifftartar med friterad lök, palsternacksskum och krassesallad
215 kr

Skogssvampsoppa med syrat äpple och rotsellerikrisp
159 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.

Varmrätter

Smörstekt Mälargös med rostad pumpa och rödkål, rom beurre blanc och saltrostad potatis
305 kr

Örtbakad hjort med skogssvamp, rostade primörer, kålrotspuré och marsalasky
345 kr

Öppen lasagne med skogssvamp, pumpa, getost och rökt mandel
245 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.

 

 

Desserter

Mjölkchokladmousse med körsbär och rökt mandel
125 kr

Bakad choklad med inkokt persika och färskostcreme
125 kr

Nyponsoppa med vaniljpannacotta och saltkaramelliserade hasselnötter
125 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.


För barnen

Spagetti och köttfärssås
85 kr
Innehåller gluten, men kan även beställas glutenfritt

Pannkakor med vispgrädde och sylt
85 kr
Innehåller laktos, mjölkprotein, gluten och ägg


Bord bokas på tel 016 – 42 84 00

Vänligen uppge allergier vid bokningen.