Kött, fisk eller vegetariskt?

Slottets säsongsanpassade à la carte meny

Om du har bokat logi med frukost och samtidigt önskar äta middag i restaurangen är det viktigt att boka bord i samband med din rumsbokning. Vid vissa tillfällen kan restaurangen bli fullbokad. För dig som har bokat ett paket där middag ingår gör vi automatiskt en bordsbokning för din räkning. För paketgäster är det en speciell meny som gäller beroende på paket.

Även gäster som inte övernattar är välkomna att boka bord i restaurangen. Bord bokas på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss.

A la carte menyn gäller 1 april till 20 juni 2019
Förrätter

Lax
Syrlig lax och kammussla med sockerärtskräm och chilikrutong
179 kr

Getost
Bakad getost med sallad på syrad rödbeta med björksirap från Högtorps Gård
149 kr

Morot
Rostad morotssoppa med krispig kål, picklad shiitake och rostad hasselnöt
169 kr

Vänligen uppge allergier vid bokningen.

 

Varmrätter

Torsk
Brynt torsk med grillad sparris, syrad rödlök, potatispuré och smörsås med dill och gräslök
305 kr

Kalv
Kalvrostbiff med friterad kalvbräss, vårprimörer, balsam- & tryffelreduktion och potatisterrin med ramslök
329 kr

Vegetarisk
Chili- & citrusbrynta bönor i filodeg med vårprimörer och ramslökskräm
235 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.

 

Desserter

Apelsin
Apelsintarte med vispad grädde, granatäpple och apelsinzest
135 kr

Tjinuski
Tjinuskikräm med kaffe och chokladbotten
125 kr

Melon
Variation på melon med mandelflarn och pistagecrunch
125 kr

Innehåll för allergiker visas inom kort.


För barnen

Spagetti och köttfärssås
85 kr
Innehåller gluten, men kan även beställas glutenfritt

Pannkakor med vispgrädde och sylt
85 kr
Innehåller laktos, mjölkprotein, gluten och ägg


Bord bokas på tel 016 – 42 84 00

Vänligen uppge allergier vid bokningen.