Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1970 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen.
Allergier och specialkost meddelas i god tid innan vistelsen.

Gäller 21 april – 23 juni
Förrätter
Appetizers
  • Vit sparrissoppa med kalvfrikadeller och krispig schalottenlök
    White asparagus soup with veal and crispy shallots

  • Bifftataki med ärtsymfoni och crispy chili emulsion
    Beef tataki with a symphony of peas and crispy chili emulsion

  • Skagen på slottsbakat bröd med picklad lök
    Skagen on castle baked bread with pickled onion

  • Tonfisktartar med Havgus ost och rostade pinjenötter
    Tuna tartare with Havgus cheese and roasted pine nuts

  • Vegetariskt alternativ anpassas efter vad övriga i sällskapet äter samt säsong.
    Vegetarian alternative will be made to suit what others in the company eats and seasons.
Varmrätter
Main courses
  • Smörpocherad Mälargös med inkokt sparris, stuvad spenat med ramslök, spritärtor samt kokt delikatesspotatis
    Pike perch from Lake Mälaren with asparagus, stewed spinach with ramson, split peas and boiled small potatoes

  • Marokanskinspirerat nötkött med grillade grönsaker, ugnsrostad potatis, rökt yoghurt samt Marconamandel
    Moroccan inspired beef with grilled vegetables, oven roasted potatoe, smoked yoghurt and Marcona almonds

  • Arancini med reducerad tomatvinägrett, basiikakräm och hyvlad pecorino
    Arancini with reduced tomato vinaigrette, basil creme and shaved pecorino

Desserter
Desserts
  • Inkokt rabarber med vispad chokladpannacotta, halloncoulis samt vaniljcrunch
    Poached rhubarb with whipped chocolate panna cotta, raspberry coulis and vanilla crunch

  • Jordgubbstartlette serveras med vaniljglass
    Strawberry tartlet served with vanilla ice cream

  • Osttallrik – 3 sorter ost från Jürss mejeri, fröknäcke, hemgjord marmelad
    Cheese platter – 3 kinds of cheese from Jürss cheese dairy, seed crackers, homemade marmalade

Vid önskemål om annan meny

Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternatives.

Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.
Pris trerätters konferensmeny: 620 kr ex moms.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 476 kr ex moms/flaska

Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 420 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text