Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1970 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen.
Allergier och specialkost meddelas i god tid innan vistelsen.

Gäller 28 Oktober – 2 Februari
Förrätter
Appetizers
  • Eldad pilgrimsmussla med citrusslungad sallad, blomkålskräm, forellrom samt palsternackskrisp och riven gammelknas
    Burned scallop with citrus tossed salad, cauliflower crème, trout roe and parsnip crisp

  • Saffransdoftande pumpasoppa med friterat renskav, rostade pumpafrön samt komprimerad gurka
    Saffron scented pumpkin soup with crispy reindeer, roasted pumpkin seeds and compressed cucumber

  • Skagen på slottsbakat bröd med picklad lök och örtsallad
    Skagen on castle baked bread with pickled onion and herb salad

  • Vegetariskt alternativ anpassas efter vad övriga i sällskapet äter samt säsong.
    Vegetarian alternative will be made to suit what others in the company eats and seasons.
Desserter
Desserts
  • Chokladpastej med björnbärskräm, saltrostade mandlar och björnbärskompott
    Chocolate pate with black berrie custard, salt roasted almonds and black berry compote

  • Hjortrontiramisu
    Cloudberry tiramisu

  • Osttallrik – 3 sorter ost från Jürss mejeri, fröknäcke, hemgjord marmelad
    Cheeseplatter – 3 kinds of cheese from Jürss cheese dairy, seed crackers, homemade marmalade

Varmrätter
Main courses
  • Hjort med säsongs grönsaker, syrad rödlök, pankofriterad potatis och långpepparkryddad bordelaisesås.
    Venison with seasonal vegetables, pickled red onion, panko fried potato and long pepper scented bordelaise sauce

  • Mälargös med rotselleripuré, hyvlat äpple i äppelmust, brynt Sandefjordssås, rotfruktschips och örtslungad potatis
    Pike perch from Lake Mälaren with celeriac puree, thinly sliced apple in apple cider, browned Sandefjords sauce, root vegetable crisps and herb tossed potato

  • Svamp- och anamma Wellington med bakade betor, pankofriterad potatis och rosmarinsreduktion.
    Mushroom and Anamma Wellington with baked beets, panko fried potato and rosemary reduction

Vid önskemål om annan meny

Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternatives.

Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.
Pris trerätters konferensmeny: 620 kr ex moms.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 476 kr ex moms/flaska

Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 420 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text