Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1970 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen.
Allergier och specialkost meddelas i god tid innan vistelsen.

Gäller 6 Maj – 11 Augusti
Förrätter
Appetizers
  • Skagen ´Ceasar`- Handskalade räkor, romansallad, citron, majonnäs, dill, smörstekt krutong och isad rödlök.

    Skagen ´Ceasar`- Hand peeled shrimps, lettuce, lemon, mayonnaise, dill, butter croutons and red onion.

  • Carpaccio på svenskt nötkött serveras med rostad lökcreme, ostchips på Malma från Jürss Mejeri, och ärtskottssallad i pepprig vinägrett

    Carpaccio of beef from Swedish cattle served with roasted onion creme, cheese crisps of Malma from Jürss mejeri and pea shoot salad in peppery vinaigrette

  • Skagen på grillat bröd med picklad lök och örtsallad.
  • Vegetariskt alternativ anpassas efter vad övriga i sällskapet äter samt säsong.Vegetarian alternative will be made to suit what others in the company eats and seasons.
Desserter
Desserts
  • Rödavinbärspaj med toscatäcke.

    Red currant pie with tosca cover.

  • Hallon- och fläderdröm med citronmousse.

    Raspberry & elderflower dream with lemon mousse.

  • Vaniljglass med jordgubbarVanilla ice cream with strawberries.
  • Osttallrik – 2 sorter ost, fröknäcke, hemgjord marmelad

    Cheeseplatter – 2 kinds of cheese, seed cracker, homemade marmalade

Varmrätter
Main courses
  • Pepparbiff på Slottets vis med Cognacgräddsås, grillad gurksallad och brynt smörslungad små potatis.

    Pepper steak the Castle´s way with Cognac cream sauce, grilled cucumber salad and browned butter tossed small potatoes.

  • Smörstekt Malargös med rostad kålrabbi, fänkål och dillkokt färskpotatis samt gräddig citron- & gräslökssås

    Butter fried Pike perch from Lake Mälaren with roasted kohlrabi, fennel and dill boiled new potato and creamy lemon and chives sauce

  • Vegetariskt alternativ anpassas efter vad övriga i sällskapet äter samt säsong.
    Vegetarian alternative will be made to suit what others in the company eats and seasons.
Vid önskemål om annan meny

Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternati

Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.
Pris trerätters konferensmeny: 620 kr ex moms.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 396 kr ex moms/flaska

Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 398 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text