Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1970 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen.
Allergier och specialkost meddelas i god tid innan vistelsen.

Gäller 12 Augusti – 27 Oktober
Förrätter
Appetizers
  • Mustig svampsoppa med höstprimörer syrade med björksavsvinäger från Högtorp gård samt knaprigt svart rökt sidfläskRich mushroom soup with seasonal vegetables acidified with birch sap vinegar from Högtorp gård and crispy black smoked pork belly
  • Sundbyholms slotts bifftartar med dijonsenap, kapris, rödbeta samt friterad potatisSundbyholms slotts beef tartare with Dijon mustard, capers, beetroots and deep fried potato
  • Skagen på slottsbakat bröd med picklad lök och örtsallad
  • Vegetariskt alternativ anpassas efter vad övriga i sällskapet äter samt säsong.
    Vegetarian alternative will be made to suit what others in the company eats and seasons.
Desserter
Desserts
  • Äppelpaj med vaniljsås & vaniljglassApplepie with vanilla custard & vanilla ice cream
  • Glace au four – Rulltårta, vaniljparfait, italiensk maräng samt halloncoulisGlace au four – Spongecake, vanilla parfait, Italian marengue and raspberry coulis
  • Vaniljglass med bär
    Vanilla ice cream with berries.
  • Osttallrik – 3 sorter ost från Jürss mejeri, fröknäcke, hemgjord marmeladCheeseplatter – 3 kinds of cheese from Jürss cheese dairy, seed crackers, homemade marmalade
Varmrätter
Main courses
  • Örtbakad flank från Närke kött med vitlöksstekt svamp och brysselkål, potatispuré med granskottsolja samt whiskygräddsåsHerb baked flank steak from Närke kött with garlic fried mushrooms and brussels sprouts, potato purée with spruce oil and whisky cream sauce
  • Timjanstekt Mälargös med glaserad pumpa med maskrossirap från Högtorp gård, rostad blomkål, potatisstomp och skaldjurssåsPike perch from Lake Mälaren with glazed pumpkin with dandelion syrup from Högtorp gård, roasted cauliflower, stomped potato and shellfish sauce
  • Gråärtsbiff med concassé av säsongsprimörer, potatispuré med granskottsolja samt rostad morotsåsGray pea patty with concassé of seasonal vegetables, potato purée with spruce oil an roasted carrot sauce
Vid önskemål om annan meny

Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternatives.

Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.
Pris trerätters konferensmeny: 620 kr ex moms.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 396 kr ex moms/flaska

Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 398 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text