Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-1970 page-child parent-pageid-127 os_ ">

Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen. 

Gäller 14 november – 4 mars
Förrätter
Appetizers

Löksoppa med blomkål- och gruyereflarn med variation av vinterlökar
Onion soup with cauliflower and gruyere crisp with variations of winter onions

Råbiff med picklad rättika, umami emulsion, vinägerpulver och krispig potatis
Beef tartar with pickled radish, umami emulsion, vinegar powder and crispy potatoes

Variation av betor med kål och majschips
Variations of beetroot with cabbage and corn crisps

Varmrätter
Main courses

Kycklingballotine med stekt polenta, brysselkål, majs och kycklingsky
Chicken ballotine with fried polenta, brussels sprouts, corn and chicken jus

Mjölkpocherad Mälargös med krispigt skinn, svartrotssås, beta och dillbakad potatis
Milk poached Pike perch from Lake Mälaren with crispy skin, salsify sauce, beets and dill baked potatoes

Rostad spetskål med majskräm, marinerad aubergine, svarrotssås och pumpa
Roasted pointed cabbage with crème of corn, marinated eggplant, salsify sauce and pumpkin

Desserter
Desserts

Chokladsandwich med hjortron och apelsin
Chocolate sandwich with cloudberries and orange

Rostad muffins med rommarinerade russin och vaniljglass
Roasted muffin with rum marinated raisins and vanilla ice cream

Vid önskemål om annan meny

Kycklingballotinen är välarbetad och vackert upplagd och gjord av svensk gårdskyckling. Om en grupp exempelvis istället önskar oxkött som varmrätt så kan vi ordna det vid beställning god tid i förväg.
Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternatives.

Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.
Pris trerätters konferensmeny: 580 kr ex moms.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 328 kr ex moms/flaska

Separat lista med utvalda viner från 410 kr ex moms. Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 316 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text