Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen. 

Gäller 25/4 – 15/8
(Under juli istället sommarbuffé)
Förrätter
Appetizers

Pilgrimsmussla med variation på blomkål och brynt smörskum, surdegströssel samt krasse
Scallop with variations of cauliflower and browned butter foam, sourdough streusel and cress

Carpaccio med marinerad melon, rostade solrosfrön, frisésallad och Svecia
Beef carpaccio with marinated melon, roasted sunflower seeds, frisee lettuce and Svecia cheese

Melon- och avokadoceviche med vitlökskrutong
Melon and avocado ceviche with garlic croutons

Varmrätter
Main courses

Pepparstekt oxfilé, spenat- & krassepestoslungad potatis, Bella verde och bakade tomater samt balsamicoreduktion
Swedish farm chicken with crispy skin, spinach & cress pesto tossed potato, Bella verde and baked tomato and balsamic reduction

Halstrad Mälargös med späda betor, sauterade primörer, potatispuré och vitvinssås med fläder
Seared Pike perch from Lake Mälaren, sauteed seasonal vegetables, potato puree and white wine sauce with elderflower

Gratinerad getost med bakade tomater, spenat- & krassepestoslungad potatis och Bella verde och bakade tomater samt balsamicoreduktion
Gratinated goats cheese with spinach & cress pesto tossed potato, Bella verde and baked tomato and balsamic reduction

Desserter
Desserts

Vispad vaniljpannacotta med passionscurd, citronkaka och maräng
Whipped vanilla panna cotta with passionfruit curd, lemon biscuit and merengue

Marängsviss på slottets vis – Bananmousse med choklad, maräng och vaniljglass
Banana mousse with chocolate, merengue and vanilla ice cream

Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternatives.
Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria fikabröd från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.
Pris trerätters konferensmeny: 580 kr ex moms.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 292 kr ex moms/flaska

Separat lista med utvalda viner på mellan 365-500 kr ex moms. Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 292 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text