Trerätters konferensmiddag

Bokaren väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert till hela gruppen. 

Gäller midsommar till mitten av augusti
Förrätter
Appetizers

Räktoast a la Sundbyholm

Råbiff med veckans tillbehör

Aktuell vegetarisk rätt
Vegetarian alternative

Varmrätter
Main courses

Örtbakad oxfilé med grillad aubergine, konfiterad tomat och rödvinsreduktion

Halstrad gös med sauté av kräftor, räkor, rödlök, brynt smör och vit sparris

Svensk gårdskycklingbröst med grillad sallad, parmaskinka, Caesardressing kycklingjus och parmesan

Aktuell vegetarisk rätt
Vegetarian alternative

Desserter
Desserts

Yuzu, banan och choklad
125 kr

Hallonpaj med kokos och vaniljsås
125 kr

Vid en längre vistelse kan köket ordna fler alternativ.
For longer stays the kitchen can arrange more alternatives.

Pris trerätters konferensmeny: 535 kr ex moms

Nästan allt som serveras är tillagat från grunden i slottsköket och bakat i slottets konditori. Vi köper dock oftast in glutenfria och sockerfria bakverk från specialbagerier. Om du eller någon i din konferensgrupp har någon form av matallergi bör du meddela oss detta i god tid innan ankomstdagen.

 

Vin på flaska

Slottets röda eller vita vin: 292 kr ex moms/flaska

Separat lista med utvalda viner på mellan 365-500 kr ex moms. Dessutom har slottet en vinlista med flera hundra viner, men vissa sorter finns bara i ett fåtal flaskor.

Vinpaket

Sommelierens utvalda vinpaket: 292 kr per person exklusive moms.

Alternativ 1.
1 glas välkomstdrink, 1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten)

Alternativ 2.
1 glas vin till förrätten, 1,5 glas vin till varmrätten (=ett glas med en påfyllning till varmrätten), 1 glas dessertvin

Varför ska ni välja Sundbyholms Slott till er nästa konferens?

10 anledningar

Expandera för att läsa mer

Minimera text