Goda festmenyer på Slottet

Fest- och bröllopsmenyer 3, 4 & 5

Festmeny 3


Förrätt

Sotad biff ”carpaccio” med marinerade betor, friterade rötter och västerbottenost

Varmrätt

Halstrad laxfilé med grillad grön sparris, pancetta och gräddkokta nässlor

Dessert

Fransk chokladmousse med färskostskum, knäckflarn, apelsin och basilika

Festmeny 4


Förrätt

Fransk lantterrin (rimmad fläsksida, anklever, svamp) med fikonvinägrett, trädgårdssallad och rostade frön

Varmrätt

Ugnsbakad hälleflundra Nicoise med vit sparris, kronärtskocka, rostad potatisfondant och brynt citronsmör

Dessert

Kall fläderblomsoppa med vaniljbavaroise, pistagenötter, krysantemum och madeleinekaka


Vissa festmenyer passar bättre vissa säsonger. Det kan även förekomma säsongsanpassade tillbehör till våra festmenyer. Hör gärna med oss!

 

 

Festmeny 5


Förrätt

Soppa på havskräftor och sötpotatis med halstrad pilgrimsmussla, picklade rötter och dragon

Varmrätt

Rosmarinbräserat lammlägg med burgundisk grönsaksragu, rödvinssås och pommes William

Dessert

Drottning äpple Royal gala med vaniljsås och mynta