
Ordinarie weekendpaket
Ordinarie paket höst, vinter och vår.
Vidare till Ordinarie weekendpaket: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-2117 page-child parent-pageid-1512 os_ ">
Måndagar till torsdagar, under sommaren erbjuds:
Middag kl 17.30: En fast tvårätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin. Pris 770 kr ink moms (med 2 glas vin/dryck).
Enbart middag utan vin/dryck: 560 kr.
Gruppbokningar koncentreras då till starttiderna 19.00 & 19.30.
Middag kl 20.00:En fast trerätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin och dessert. Pris 895 kr ink moms (med 2 glas vin/dryck).
Enbart middag utan vin/dryck: 685 kr.
Gruppbokningar koncentreras då till starttiderna 19.00 & 19.30.
Fredagar och lördagar (erbjuds ej under julbordssäsongen):
Middag kl 17.30: En fast tvårätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin. Pris 770 kr ink moms (med 2 glas vin/dryck).
Enbart middag utan vin/dryck: 560 kr.
Middag kl 20.00: En fast trerätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin och dessert. Pris 895 kr ink moms (med 2 glas vin/dryck).
Enbart middag utan vin/dryck: 685 kr.
Vinet kan även bytas ut mot öl eller alkoholfritt alternativ.
Hotellpaketgäster:
Vi gör automatiskt en bordsreservering för hotellgäster som bor på paket. I de flesta paket ingår kvällens meny. I vardagslyxpaketet ingår fyra rätter.
Logi med frukostgäster och gäster som inte övernattar:
Bord förbokas i god tid på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss. Vi gör ingen automatisk bordsreservering för logi med frukostgäster. Vi erbjuder kvällens meny men tar hänsyn till personliga allergier och specialkost. Var ute i god tid eftersom restaurangen kan bli fullbokad. Observera att restaurangen är kontantfri.
För en smidig service i restaurangen önskar vi att du uppger allergier och specialkost redan vid bokningstillfället.
Förrätt Jerusalem artichoke soup with variations of autumn mushrooms and black cabbage | Varmrätt Fallow deer with caramelized brussels sprout, lingonberries,potatoe gratin and cognac & rosé pepper sauce |
| Dessert Demonterad äppelpaj med syrliga äpplen, dulcekräm och havrecrunch Dismantled apple pie with sour apples, dulce di leche crème and oat crunch |
Förrätt Elk carpaccio with emulsion of cep, pickled lingonberries, Havgus cheese and cress | Varmrätt Pike perch from Lake Mälaren with butter fried mushrooms, dill stomped potatoes, crawfish velouté |
| Dessert Ananas consommé med youghurtpannacotta, mango och rostad kokos Pineapple consommé with yoghurt panna cotta, mango and roasted coconut |
För en smidig service i restaurangen önskar vi att du uppger allergier och specialkost redan vid bokningstillfället.
I flera av våra weekendpaket ingår det två glas vin som serveras till förrätten och varmrätten. Gästerna kan även välja att köpa till ett vinpaket, där vin serveras till varje rätt. Sommelierens val av olika viner till rätterna i er weekendmeny finns i två prisklasser. Vinerna i vinpaketen kan skilja något från gång till gång, men ska alltid passa mot de rätter de kombinerats med.
Utvalt vinpaket till fyra rätter: cirka 465 kr
Utvalt lyxigare vinpaket till fyra rätter: cirka 695 kr
Utvalt vinpaket till tre rätter: cirka 355 kr
Utvalt lyxigare vinpaket till tre rätter: cirka 625 kr
Ovan priser är cirkapriser eftersom priserna kan variera från kväll till kväll beroende på de utvalda vinerna.
Observera: För de lyxigare vinpaketen krävs att minst två personer vid bordet beställer det.
För musen över siffrorna på kartan för att se information om byggnaderna på Sundbyholms Slotts område.
Observera att inget boende finns i själva slottsbyggnaden. Hela slottet är restaurang, festvåning och frukostmatsal.
Slottet från 1648 är idag restaurang, festvåning med Riddarsalen och frukostmatsal i slottsvalven.
2.Herrgården från 1700-talet erbjuder sex sviter, salonger och ett styrelserum.
3.Hotellet har reception, 12 standard dubbelrum, 48 mindre dubbelrum, konferenslokalerna Amiralen, Kaptenen och Löjtnanten samt grupparbetsrum.
4.Gästhamnscaféet erbjuder glass, godis och enklare rätter.
5.I Kuskens gamla bostad från 1600-talet finns två sviter och ett mindre dubbelrum
6.Förvaltaren från 1700-talet innehåller konferenslokalerna Slottsfogden och Friryttaren samt grupparbetsrum.
7.Paviljongen innehåller åtta standard dubbelrum och konferenslokalen Lövsalen.
8.Det röda tvåvåningshuset kallas Vagnsmeden och innehåller totalt tolv standard dubbelrum.
9.Dessa tio chaleter byggdes strax efter andra världskriget och här finns sexton juniorsviter och dessutom fyra sviter med bastu och bubbelbadkar.
10.Här finns fyra varma utomhus hot spa bad, som kan hyras i receptionen.