Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-2117 page-child parent-pageid-1512 os_ ">

Kvällens meny

En middag vid vita dukar och tända ljus

Måndagar till torsdagar:
En fast trerätters meny kl 18.30 alternativt 20.00
(erhålles vid bokningstillfället alternativt vid incheckningen). Gruppbokningar koncentreras då till starttiderna 19.00 & 19.30.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin och dessert. Pris 850 kr.

Fredagar och lördagar (erbjuds ej under julbordssäsongen):
Middag kl 17.30:
En fast tvårätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin. Pris 725 kr. Det går även att köpa till kaffe och dessertliknande bakverk i annan lokal efter middagen.
Middag kl 20.00: En fast trerätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin och dessert. Pris 850 kr.
Vinet kan även bytas ut mot öl eller alkoholfritt alternativ.

Hotellpaketgäster:
Vi gör automatiskt en bordsreservering för hotellgäster som bor på paket. I de flesta paket ingår kvällens meny. I vardagslyxpaketet ingår fyra rätter.

Logi med frukostgäster och gäster som inte övernattar:
Bord förbokas i god tid på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss. Vi gör ingen automatisk bordsreservering för logi med frukostgäster. Vi erbjuder kvällens meny men tar hänsyn till personliga allergier och kostönskemål. Var ute i god tid eftersom restaurangen kan bli fullbokad. 

För en smidig service i restaurangen önskar vi att du uppger allergier och kostönskemål redan vid bokningstillfället.

Måndagar – torsdagar & lördagar: 15 augusti – 12 november

 

Observera att lördagen den 20 augusti erbjuds istället en buffé

Förrätt

Skaldjurssoppa med kallrökt torsk, syrlig kålconcassé och dillkrisp
Shellfish soup with cold smoked cod, sour cabbage concassé and dill crisp

 
Varmrätt

Oxfilé med smörstekt svamp, balsamicopicklad rödlök, karamelliserad löksky samt potatispuré med tryffel & gräslök
Beef fillet with butter fried mushrooms, balsamic pickled red onion, caramelized onion jus and potato puree with truffle & chives

Pre-dessert (ingår endast i Vardagslyxpaketet)

Kvällens predessert

 
Dessert

Svartvinbärspaj med knäckig smuldeg, vaniljglass & kolasås Blackcurrant pie with crumble, vanilla ice cream & a toffee sauce

Fredagar: 19 augusti till och med 11 november
Förrätt

Tataki på dovhjort med picklad svamp, rödkålskimchi, svampkräm, rökt mandel & panko i brynt smör
Tataki of fallow deer with pickled mushroom, red cabbage kimchi, mushroom cream, smoked almond and panko in browned butter

 
Varmrätt

Halstrad Mälargös med konfiterad purjolök, bränd morot, citron beurre blanc samt rotfruktsterrin
Pike perch from Lake with confit of leek, scorched carrot, lemon beurre blanc and root vegetable terrine

Pre-dessert (ingår endast i Vardagslyxpaketet)

Kvällens predessert

 
Dessert

Vaniljbavaroise med nyponyoghurt, rostad krisp & nyponsås
Vanilla bavarois with rosehip yoghurt, roasted crisp & rosehip sauce

 

 

 

 

 

 

 

Vinpaket

I flera av våra weekendpaket ingår det två glas vin som serveras till förrätten och varmrätten. Gästerna kan även välja att köpa till ett vinpaket, där vin serveras till varje rätt. Sommelierens val av olika viner till rätterna i er weekendmeny finns i två prisklasser. Vinerna i vinpaketen kan skilja något från gång till gång, men ska alltid passa mot de rätter de kombinerats med.

Utvalt vinpaket till fyra rätter: cirka 465 kr
Utvalt lyxigare vinpaket till fyra rätter: cirka 695 kr

Utvalt vinpaket till tre rätter: cirka 355 kr
Utvalt lyxigare vinpaket till tre rätter: cirka 625 kr

Ovan priser är cirkapriser eftersom priserna kan variera från kväll till kväll beroende på de utvalda vinerna.

Observera: För de lyxigare vinpaketen krävs att minst två personer vid bordet beställer det.