Warning: Undefined variable $platform in /var/www/sundbyholms/html/data/themes/sundbyholms-slott/inc/browser.php on line 32
class="page-template-default page page-id-2117 page-child parent-pageid-1512 os_ ">

Kvällens meny

En middag vid vita dukar och tända ljus

Måndagar till torsdagar:
En fast trerätters meny med start kl 18.30 alternativt 20.00
(erhålles vid bokningstillfället alternativt vid incheckningen). Gruppbokningar koncentreras då till starttiderna 19.00 & 19.30.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin och dessert. Pris 850 kr.

Fredagar och lördagar (erbjuds ej under julbordssäsongen):
Middag kl 17.30:
En fast tvårätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin. Pris 725 kr. Det går även att köpa till kaffe och dessertliknande bakverk i annan lokal efter middagen.
Middag kl 20.00: En fast trerätters meny.
Menyn består av förrätt med ett glas vin, varmrätt med ett glas vin och dessert. Pris 850 kr.
Vinet kan även bytas ut mot öl eller alkoholfritt alternativ.

Hotellpaketgäster:
Vi gör automatiskt en bordsreservering för hotellgäster som bor på paket. I de flesta paket ingår kvällens meny. I vardagslyxpaketet ingår fyra rätter.

Logi med frukostgäster och gäster som inte övernattar:
Bord förbokas i god tid på tel 016-428400 eller genom att mejla dina önskemål på info@sundbyholms-slott.se och få en bekräftelse tillbaka från oss. Vi gör ingen automatisk bordsreservering för logi med frukostgäster. Vi erbjuder kvällens meny men tar hänsyn till personliga allergier och specialkost. Var ute i god tid eftersom restaurangen kan bli fullbokad. Observera att restaurangen är kontantfri.

För en smidig service i restaurangen önskar vi att du uppger allergier och specialkost redan vid bokningstillfället.

 
Måndagar – torsdagar & lördagar: 14 november – 4 mars
Förrätt
Löksoppa med blomkål- och gruyereflarn med variation av vinterlökar
Onion soup with cauliflower and gruyere crisp with variations of winter onions
Pre-dessert
(ingår endast i Vardagslyxpaketet)
Kvällens predessert
Predessert of the evening
Varmrätt

Oxfilé med variation på vinterbetor, potatisgratäng
och tryfferad rödvinssås
Fillet of beef with variations of beets, potatoe gratin and truffled red wine sauce
Dessert
Chokladsandwich med hjortron och apelsin
Chocolate sandwich with cloudberries and orange
Fredagar: 18 november till och med 3 mars
Förrätt
Variation av betor och kål med majschips
Variations of beetroot with cabbage and corn crisps.
Pre-dessert
(ingår endast i Vardagslyxpaketet)
Kvällens predessert
Predessert of the evening
Varmrätt
Mjölkpocherad mälargös med krispigt skinn, svartrotsås, beta och dillbakad potatis
Milk poached pike perch from Lake Mälaren with crispy skinn, salsify sauce, beets and dill baked potatoes
Dessert
Rostad muffins med rommarinerade russin och vaniljglass
Roasted muffin with rum marinated raisins and vanilla ice cream

För en smidig service i restaurangen önskar vi att du uppger allergier och specialkost redan vid bokningstillfället.

 

 

 

 

 

 

Vinpaket

I flera av våra weekendpaket ingår det två glas vin som serveras till förrätten och varmrätten. Gästerna kan även välja att köpa till ett vinpaket, där vin serveras till varje rätt. Sommelierens val av olika viner till rätterna i er weekendmeny finns i två prisklasser. Vinerna i vinpaketen kan skilja något från gång till gång, men ska alltid passa mot de rätter de kombinerats med.

Utvalt vinpaket till fyra rätter: cirka 465 kr
Utvalt lyxigare vinpaket till fyra rätter: cirka 695 kr

Utvalt vinpaket till tre rätter: cirka 355 kr
Utvalt lyxigare vinpaket till tre rätter: cirka 625 kr

Ovan priser är cirkapriser eftersom priserna kan variera från kväll till kväll beroende på de utvalda vinerna.

Observera: För de lyxigare vinpaketen krävs att minst två personer vid bordet beställer det.