En mat- och champagnehelg med Mattias Larsson

Lördagen den 9 juni, när Sundbyholms grönska har slagit fullt ut och de sista segelbåtarna har kommit till marinan, är det dags för ett unikt paket.

Du kommer att lära dig att känna igen champagnehuset Bollingers unika stil som grundar sig på genuint hantverk och tradition sedan 1829.

Under kocken Mattias Larssons ledning kombineras olika drycker och några champagners elegans och kraftfullhet till vällagade maträtter.

Varmt välkommen!

 

Weekend by Bollinger

En trevlig mat- och champagnehelg med Mattias Larsson. Du kommer att lära dig att känna igen champagnehuset Bollingers unika stil som grundar sig på genuint hantverk och tradition sedan 1829.

Weekend by Bollinger 

En mat- och champagnehelg av Mattias Larsson.

– Samling och Slottets stora afternoon tea kl 13.00
– Föreläsning/provning av Mattias Lasson kl 14.00
– Tillträde till bastu
– Fördrink kl 19.00
– 5-rätters middag signerad Mattias Larsson kl 19.30
– Champagnepaket till middagen
– Frukost på slottet

Normal incheckningstid till hotellrummen är kl 15.00, men programmet börjar tidigare. Om ert rum finns tillgängligt är ni välkomna att checka in tidigare. Utcheckning senast klockan 12.00.

Countryside hotels externa bokningssajt öppnas i nytt fönster när du klickar på boka online nedan.

från 2995 kr per person

Datum:
lördagen den 9 juni

 

 

 

 

 

”Champagneweekend” med slottets sommelier erbjuds under flera datum hela året. Läs om detta paket nedan.
”Vinprovningsweekend” rekommenderas för er som är förtjusta i vinprovningar. Läs om detta paket nedan.

Om Mattias Larsson 

Mattias Larsson är både kock och kokboksförfattare. Han är en flitigt anlitad måltidsinspiratör och håller olika föreläsningar tillsammans med mat- och dryckesprovningar.

Vi är mycket stolta över att välkomna Mattias Larsson till Sundbyholms Slott.

Varför fira sommar på Sundbyholm?

Upplev miljön från TV och Bonde Söker Fru.

Expandera för att läsa mer

Minimera text